ثبت شرکت های سهامی خاص
ثبت این شرکت ها مستلزم انجام مراحلی از قبیل تنظیم اساسنامه، امضای اساسنامه، انتخاب مدیران و بازرسان شرکت، تعهدنامه شرکا، تعیین حدود مسئولیت و سمت و درج آگهی ثبت شرکت سهامی خاص است. در روزنامه های رسمی و تیراژ.
ثبت شرکت های سهامی عام
کاملترین نوع شرکتهای سهامی هستند که برای فعالیتهای تجاری مانند تجارت داخلی و خارجی، معادن، ساخت سدها، کارخانهها، بانکها و موسسات اعتباری ایجاد میشوند. برای ثبت این نوع شرکت، مراحل تاسیس شرکت، پذیرش سهام یا اخذ سهام، تعیین میزان سرمایه و تخصیص سهام و همچنین تشریفات نهایی تاسیس شرکت باید مرحله به مرحله انجام شود.
ثبت شرکت های گارانتی
این نوع شرکت ها برای ثبت باید قراردادهایی تنظیم کنند که این قراردادها بر اساس نحوه و میزان مشارکت شرکا، شما می توانید برای ثبت شرکت اینجا کلیک کنید تنظیم اساسنامه شرکت بر اساس قوانین حاکمیت شرکتی، تهیه فهرست سرمایه نقدی و غیرنقدی هر یک از شرکا باشد. ، تهیه و تنظیم آیین نامه داخلی شرکت توسط موسسین و همچنین بررسی و ارزیابی توسط کارشناسان رسمی انجام شود.
ثبت شرکت های مرتبط
شرکت های مرتبط دارای مراحل ثبت به عنوان شرکت گارانتی می باشند. شرکت های نسبی بر دو رکن اصلی شرکا و مدیران بنا شده اند. بنابراین مدیر از بین شرکا یا خارج از شرکت انتخاب می شود و مسئولیت کلیه برنامه ها و امور شرکت و شرکا را بر عهده دارد. برای ثبت شرکت مرتبط، تنظیم شرکت نامه، اساسنامه و تعیین میزان سرمایه پولی و غیر پولی شرکاء الزامی است.
ثبت شرکت های تعاونی
تعاونی ها بر اساس سه رکن اصلی، هیئت مدیره، مجمع عمومی و بازرسان تشکیل می شوند و دارای شرایط خاصی مانند تابعیت ایرانی، نداشتن سابقه سوء استفاده و کلاهبرداری، نداشتن منع قانونی، عدم عضویت در سایر تعاونی ها و قراردادها و ... هستند. عضویت رسمی در تعاونی و الزام به رعایت قوانین و دستورالعمل های تعاونی.
شرکت مسئولیت
ثبت شرکت تضامنی بدین صورت است که شرکا و سهامداران به طور جداگانه به فعالیت تجاری می پردازند. نکته مهم در این گونه شرکت ها این است که یکی از شرکا و سهامداران به عنوان شریک ضامن انتخاب می شود و در زمان ورشکستگی یا هر بدهی شریک ضامن باید هزینه ها و تعهدات را بپردازد. فرآیند تجاری این گونه شرکت ها اغلب بین شرکا هماهنگ است و زیان های احتمالی مزاحمی در پرداخت مطالبات بستانکاران ایجاد نمی کند. صرافی ها معمولا شرکت های همکار محسوب می شوند
نکات مربوط به ثبت مشارکت
نکته اول) در هنگام ثبت شرکت تضامنی باید نام یک نفر به عنوان ضامن شرکا قید شود و در صورت فوت یا انصراف یکی از شرکاء از سامانه شرکت فسخ و از ادامه فعالیت منع می شود. فعالیت های آن
نکته دوم: در رابطه با انتقال مالکیت باید شرکت قبلی منحل شود و سپس شرکت تضامنی جدید ایجاد شود.
تبصره سوم) شرکت سهامی ممکن است از نظر تابعیت با شرکای خود تفاوت داشته باشد، یعنی تابعیت شرکا ممکن است متعلق به کشورهای دیگر باشد اما شرکت تابعیت ایرانی داشته باشد. لازم به ذکر است که شرکای خارجی باید دارای مجوز فعالیت و تجارت در ایران باشند.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0